Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Wonderland is genomineerd voor “De Sterkste Schakel Trofee 2017”. Een ondernemersprijs in de regio Rijnland, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming in de regio Rijnland. De Wonderland groep vormt een groep met meerdere kinderopvangorganisaties en Kinderopvang Kikker Rik maakt deel uit van deze groep. Wonderland Kinderopvang in Leiden en Hillegom is genomineerd voor deze trofee. Onze klantgerichte manier van werken zetten wij uiteraard graag in bij al onze kinderopvangorganisaties.

Een hele eer en uiteraard een groot compliment voor al onze medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor de kinderen en ouders.

Donderdag 2 februari waren de speeddate rondes met de genomineerden en hebben wij een presentatie aan de jury gegeven. Wij hebben de 3e plaats behaald voor de beste jurypresentatie en de website van Wonderland Kinderopvang behoort tot de 10 genomineerde beste websites. Hier zijn wij erg blij mee!

Verder verloop van het traject:
• Deze week bezoekt de jury onze organisatie.
• Vanaf 3 maart kan gestemd worden voor de publiekprijs. Na het kiezen van de sectorwinnaar wordt de ‘grote winnaar’ gekozen.
• Op 10 maart is de Grande finale met de uitreiking van de Sterkste Schakel Trofee 2017 in Huis ter Duin in Noordwijk.

Iedere dag streven wij ernaar om zo klantgerichtheid mogelijk te werken. De kinderen zien dit terug door ons streven om hen plezier, ervaring & ontwikkeling en vertrouwen te bieden. Ook voor ouders is vertrouwen de basis, gecombineerd met onze kernwaarde ontzorgen. Ontzorgen door mee te denken met ouders en te blijven kijken naar behoeftes van de ouders en de kinderen.

sterkste schakel publieksprijs 2017 750px

Stem op Wonderland Kinderopvang voor Publieksprijs van ‘De Sterkste Schakel’

Wonderland Kinderopvang is genomineerd voor de verkiezing “De Sterkste Schakel 2017”. De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemersprijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming in de regio Rijnland.

Ook wordt de Sterkste Schakel Publieksprijs uitgereikt aan de meest klantgerichte organisatie in de ogen van het grote publiek.

Stemt u aub op ons?

U kunt op ons stemmen tussen zaterdag 4 maart 10.00 uur tot vrijdag 10 maart 16.00 uur

Sterkste schakel publieksprijs Wonderland Kikker Rik
De winnaar van de Publieksprijs zal bekendgemaakt worden gemaakt tijdens de finale in Grand Hotel Huis ter Duin op 10 maart.

Hartelijk bedankt!
 

Meer informatie over de nominatie

Zie voor meer info over de nominatie van Wonderland op website de Sterkste Schakel

Zie ook de blog van directeur Paula Bernsen over de nominatie op TobeKinderopvang.nl

 

Wonderland Kinderopvang nominatie sterkste schakel febr2017 pag1Wonderland Kinderopvang nominatie sterkste schakel febr2017 pag2