Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging als pedagogisch medewerker op onze vernieuwde Super Flexibele groep? Hou jij van afwisseling in jouw werk en in je werktijden? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een:

Pedagogisch medewerker kdv flexgroep
Kikker Rik Hilversum
16 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding uren

Wie wij zijn
De Wonderland Groep bestaat uit 5 kinderopvangorganisaties met 28 locaties en 300 medewerkers. Iedere organisatie heeft een eigen identiteit en uitstraling. Wij staan voor plezier, vertrouwen, ervaring, ontwikkeling en ontzorging, voor alle kinderen, ouders en medewerkers. Ons dynamische team bestaat uit medewerkers die schitteren door de inzet van zijn of haar unieke talent. Als medewerker krijg je veel verantwoordelijkheid en mogelijkheid voor eigen initiatief. Je krijgt veel vrijheid om met het team een activiteitenprogramma op te stellen en er op uit te gaan met de kinderen. Ontwikkeling en persoonlijke groei vinden wij belangrijk voor onze kinderen en voor onze medewerkers. Je krijgt de kans om trainingen te volgen en je krijgt coaching on the job.

Kinderopvang Kikker Rik al 20 jaar een kleine kinderopvangorganisatie met een informele en huiselijke sfeer in Hilversum. De inrichting van Kikker Rik valt direct op. De zachte kleuren stralen rust uit en door het gehele pand vindt je prachtige schilderingen van dieren. Dit geeft de kinderen direct een vertrouwd gevoel en nodigt uit tot spelen. We zijn veel buiten te vinden op 1 van de uitdagende buitenspeelplaatsen of gaan naar de Hilversumse hei.

Wie jij bent
Als pedagogisch medewerker ga je in een vast team op de Super Flexibele groep werken met kinderen van 0-4 jaar. Je roostert de dagen zelf in op basis van aanvragen van de ouders. Jouw werkdagen en werktijden zijn dus flexibel, maar wel tussen 07:00 en 19:00. Je bent in ieder geval beschikbaar op maandag en vrijdag. Geen dag is hetzelfde! Je kunt je uren uitbreiden bij Kinderopvang Baarn en PetitPetit in Breukelen, net als Kikker Rik onderdeel van de Wonderland Groep. Tot slot beschik je over een relevant diploma volgens cao Kinderopvang.

Wij bieden

 • Leuke vrolijke kinderen, onze kinderen zijn de leukste, echt waar!
 • Salaris tussen € 2.047 en € 2.793 op basis van 36 uur per week.
 • Jaarcontract, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.
 • Mogelijkheid tot uitbereiding uren bij Kinderopvang Baarn en PetitPetit in Breukelen, net als Kikker Rik onderdeel van de Wonderland Groep.
 • Opleidingen en ontwikkelmogelijkheden.
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ideeën.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens cao Kinderopvang.
 • Een collectieve zorgverzekering.
 • Sporten met korting.
 • Een goede werk-privé balans.
 • En natuurlijk niet te vergeten gezellige teamuitjes.

Je bent welkom!
Interesse? We willen je graag leren kennen! Stuur jouw c.v. en motivatie naar werving@kikkerrik.nl of vul onderstaand formulier in.


Meer info?
Check deze website voor meer informatie of bel met Sandra van Berkel, Locatiemanager Kikker Rik op 035 6281410.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Met een*gemarkeerde velden zijn verplicht.
Beschikbaarheid

 Motivatie & CV
 Hoe heb je deze vacature gevonden?