Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Ontwikkeling

Veilig ontdekken

 

 

 

 

Vanaf nu heeft Kikker Rik een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Opvangpakketten

Bij Kikker Rik kun je zelf bepalen hoeveel kinderopvang je wilt afnemen. Zo kun je de opvang optimaal afstemmen op jouw situatie.
Je kunt kiezen of je 52 weken of 48 weken per jaar opvang wilt afnemen.

Kikker Rik 52 weken pakket

Als je voor dit pakket kiest, kun je 52 weken per jaar gebruik maken van de opvang.

Kikker Rik 48 weken pakket

Als je kiest voor het 48 weken pakket dan kun je 48 weken per jaar gebruik maken van de opvang. De weken dat je geen gebruik maakt van de opvang vallen in de zomer en de week van Kerst en Oud&Nieuw. Door Kikker Rik worden zes weken in de zomervakantie periode aangewezen waaruit je drie aaneengesloten weken kunt kiezen waarin je geen gebruik maakt van de kinderopvang.

Halve Dagopvang

Heb je behoefte aan een halve dag kinderopvang? Dit kan bij Kikker Rik, zowel bij het 52 als 48 weken pakket.

Je kunt een contract afsluiten voor opvang in de ochtend of in de middag. De openingstijden voor de halve dagopvang zijn in de ochtend van 7.30-13.15 uur en in de middag van 12.45-18.30 uur. Kikker Rik behoudt zich het recht voor om de opvang voor een halve dag stop te zetten indien aan deze voorwaarden niet meer wordt voldaan of als het om bedrijfseconomische redenen niet meer haalbaar is.

Kikker Rik Flexibel!

Kikker Rik biedt flexibele opvang aan. Het voordeel van flexibele opvang is dat je opvang precies af kunt stemmen op jouw opvang behoeften. Kikker Rik flexibele opvang wordt op elke werkdag aangeboden, vanaf 5,5 uur aaneengesloten uren per dag.

Tarieven

De tarieven van onze opvangpakketten worden hier weergegeven.