Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Samen spelen

Proberen

 

 

 

 

Vanaf nu heeft Kikker Rik een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Kinderdagverblijf Kikker Rik
Banckertlaan 132b
1215 RH Hilversum
T. 035 6281410

Contactpersoon:
Esther Ravenhorst

Contactformulier
info@kikkerrik.nl

Openingstijden
7:30 - 18:30 uur
Halve dag opvang
7:30 - 13:15 of 12.45-18.30

LRK nummer: 114690777
Inspectierapport


Mijn Kikker Rikfnt

Locatie kinderdagverblijf Kikker Rik

Bij Kikker Rik wordt je kind opgevangen met leeftijdsgenootjes. Wij bieden opvang in aparte baby-, dreumes- en peutergroepen. Hierdoor kunnen alle kinderen op hun eigen ontwikkelingsniveau worden begeleid. Bij de babygroep is er volledige aandacht voor de verzorging van de allerjongsten. Zij verblijven in alle rust en kunnen hun eigen slaap- en voedingsritme volgen.

De ondernemende dreumesen hebben alle ruimte om zich te ontwikkelen. Voor het ontwikkelen van de verschillende vaardigheden van kinderen werken wij met de Voorschoolse Educatie methode: Piramide. Deze methode geeft richtlijnen hoe de verschillende ontwikkelingsgebieden bij kinderen optimaal gestimuleerd kunnen worden.

De baby's worden op hun eigen niveau uitgedaagd met verschillende spelmaterialen en door de interactie met onze medewerkers. Er worden korte gesprekken gevoerd met de kinderen en er wordt ontwikkelingsgericht gespeeld door en met de kinderen. Daarnaast wordt er geknutseld met de kinderen, er wordt op interactieve wijze voorgelezen en wordt bewegen door onze medewerkers gestimuleerd.

Ook buiten zijn er speciaal ingerichte buitenruimtes voor de verschillende leeftijden.

  esther locatiehoofd
 

Esther is locatiehoofd van Kinderopvang Kikker Rik. Zij stuurt het team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.

 

 

 

Kinderen die gebruik maken van Kikker Rik Flexibel! worden ingedeeld in de Flexgroep. Dit is een speciale groep voor de flexibele opvang. Het is een verticale groep waar kinderen van 0-4 jaar samen worden opgevangen. Er zijn 14 kindplaatsen, waarvan maximaal vijf kinderen jonger dan één jaar worden opgevangen. Bij de Flexgroep worden, net als bij onze standaard opvanggroepen, de kinderen opgevangen door een team van vaste medewerkers. Zo ervaart je kind een vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving.

 

Onze kinderen en ouders ervaren dagelijks:

  • Kleinschalige opvang, dit geeft je een vertrouwd gevoel
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten, waarmee wij de ontwikkeling van jouw kind begeleiden
  • Sfeervolle opvangruimtes, die uitnodigen tot spelen
  • Uitdagende buitenspeelplaatsen, die veel buitenspeel plezier bieden
  • Voor het ontwikkelen van de verschillende vaardigheden van je kind werken wij met de voorschoolse educatie methode Piramide. Deze methode is erop gericht om de ontwikkeling van het kind te stimuleren. Lees verder wat de VE methode Piramide inhoudt en hoe wij dit bij Kikker Rik toepassen.
  • Wij bieden ruime ruilservice op ons kinderdagverblijf, wat jou flexibiliteit biedt
  • Op ons kinderdagverblijf bieden wij flexibele opvang aan, genaamd Kikker Rik Flexibel! Zo kun je steeds wisselende dagen/dagdelen (maandag tot en met vrijdag) opvang aanvragen en je kunt deze opvang zelf gemakkelijk tot 24 uur van te voren inplannen.
  • Volledig verzorgde opvang. Komt je kind naar ons kinderdagverblijf? Dan word je 'volledig ontzorgd'. Zo zorgen wij voor een warme maaltijd tussen de middag en je kind krijgt iedere dag vers fruit. Zo zijn de benodigde voedingsstoffen vast opgesmikkeld als je je kind bij Kikker Rik ophaalt. Voor de kleinsten hebben wij Nutrilon 1 en 2 zuigelingenvoeding. Wij zorgen ook voor luiers, zonnebrand en slaapzakjes. Dit alles is bij de prijs inbegrepen.
  • Ouder app, met dagelijkse update en foto's

 

Route

Routeplanner

Onze kinderen zwaaien ons lachend uit als we ze naar Kikker Rik brengen en we halen ze lachend op. De begeleiding is nuchter en behandelt onze kinderen zoals wij dat zelf ook doen. Ze denken mee als dat nodig is en zijn zeer flexibel met ad hoc verzoeken. De kinderen hebben binnen alle ruimte om te spelen en ook buiten is het voor hen een feest. Het is er altijd schoon en mooi ruim vormgegeven. Wij zijn fan!

Ouder kinderdagverblijf

Kikker Rik is een super fijne opvang met de liefste en leukste juffen die je je maar kunt wensen voor je kinderen. Onze dochter gaat met veel plezier naar Kikker Rik en geniet van alles dat Kikker Rik haar biedt.

Moeder 3 jarige dochter