Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Ontdekken

Ondersteuning

 

 

 

 

Vanaf nu heeft Kikker Rik een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Kwaliteiten op een rij

Het kinderdagverblijf is gevestigd in het pand van Kikker Rik Kinderopvang in Hilversum Zuid.
Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding zodat je kennis kunt maken met de vele kwaliteiten van ons kinderdagverblijf.

Kleinschalige opvang

Kikker Rik is een kleine kinderopvangorganisatie met een informele en huiselijke sfeer. Iedereen kent elkaar. Ons vaste team van professionele medewerkers zorgt voor vertrouwde en uitdagende opvang.

Sfeervolle opvangruimtes

De inrichting van Kikker Rik is iets wat direct opvalt. De zachte kleuren stralen rust uit en door het gehele pand vindt je prachtige schilderingen van dieren. Dit geeft de kinderen direct een vertrouwd gevoel en nodigt uit tot spelen.

Ontwikkelingsgerichte opvang

Kikker Rik volgt en stimuleert de ontwikkeling van ieder kind. Er is aandacht voor de verschillende ontwikkelingsfases van jouw kind. Het aanbieden van ontwikkelingsgerichte activiteiten is een vast onderdeel van ons dagritme.

Ruilservice

Bij Kikker Rik bieden wij jou als ouder flexibiliteit door middel van een ruilservice. Wanneer jouw kind op de vaste opvangdag een keer niet komt dan kun je deze dag op een ander moment inhalen. Op de locatie kun je om meer informatie en de voorwaarden van onze ruilservice vragen.

Flexibele opvang

Naast de vaste opvang biedt Kikker Rik ook flexibele opvang aan, Kikker Rik Flexibel!. Hiermee stem je jouw opvang precies af op jouw opvang behoeften. De opvang wordt aangeboden vanaf 5,5 opvanguren per keer.

Begeleiding door eigen pedagoge

Kikker Rik heeft een pedagoge in huis die aandacht heeft voor de pedagogische kwaliteit van onze kinderopvang. Samen met de medewerkers wordt er gekeken naar hun eigen handelen zodat zij kunnen groeien in hun kwaliteiten. Daarmee zorgt Kikker Rik voor een veilige, gezonde en uitdagende opvang. Op deze manier zorgen wij voor de beste kwaliteit opvang. Dat gunnen wij onze kinderen op Kikker Rik!

Goed contact met onze ouders

Goed contact tussen ouders en onze medewerkers op de groep is van groot belang voor het volgen van het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Wij hechten dan ook veel waarde aan de momenten waarop wij contact met jou hebben. De meeste van deze contacten vinden plaats bij het brengen en halen van uw kind. Wij nemen dan de tijd voor een goede overdracht. Twee maanden na de start op de opvang vindt een evaluatiegesprek plaats over de opvang. Daarnaast worden halfjaarlijks oudergesprekken georganiseerd. Deze gesprekken zijn bedoeld als een moment waarop informatie uitgewisseld wordt tussen ouders en de medewerkers.

Opvanggroepen

Binnen het kinderdagverblijf van Kikker Rik werken wij met een verschillende opvanggroepen. Dit betekent dat je kan kiezen voor een opvanggroep die jij het beste voor jouw kind vindt. Lees verder

Volledige ontzorging

Wij zien het als onze taak om jou te ondersteunen in het combineren van de zorg voor jouw kind(eren) en jouw overige verantwoordelijkheden. Dit zie je terug in het aanbod van onze dienstverlening. Daarnaast betekent ontzorgen ook volledig verzorgen. Onze dienstverlening is all-inclusive. Je hoeft niets te regelen op een Kikker Rik-dag, dat doen wij. Je kind eet bij ons iedere dag vers fruit en tussen de middag krijgt je kind een verse en verantwoorde warme maaltijd. Dit is bij de prijs inbegrepen. Zo zijn de benodigde voedingsstoffen vast opgesmikkeld wanneer je jouw kin bij Kikker Rik ophaalt. Voor de kleinsten is Nutrilon 1 en 2 flesvoeding inclusief. Je kunt natuurlijk ook borstvoeding meegeven naar de opvang. De kinderen krijgen zoveel mogelijk gezonde voeding, gebaseerd op de richtlijnen van het voedingscentrum. Wij zorgen ook voor luiers, zonnebrand en slaapzakjes. Zo hoef je nergens meer aan te denken als je jouw kind bij ons brengt.

Buitenspelen

Kinderen spelen graag buiten en leren tijdens het buitenspelen van alles. Om deze redenen zijn wij vaak buiten te vinden met de kinderen. Voor alle leeftijden hebben wij een uitdagende buitenspeelruimte. Daarnaast bevindt Kikker Rik zich op loopafstand van de Hilversumse hei. Hier gaan wij met de kinderen regelmatig naar toe.

Onze kinderen zwaaien ons lachend uit als we ze naar Kikker Rik brengen en we halen ze lachend op. De begeleiding is nuchter en behandelt onze kinderen zoals wij dat zelf ook doen. Ze denken mee als dat nodig is en zijn zeer flexibel met ad hoc verzoeken. De kinderen hebben binnen alle ruimte om te spelen en ook buiten is het voor hen een feest. Het is er altijd schoon en mooi ruim vormgegeven. Wij zijn fan!

Ouder kinderdagverblijf

Kikker Rik is een super fijne opvang met de liefste en leukste juffen die je je maar kunt wensen voor je kinderen. Onze dochter gaat met veel plezier naar Kikker Rik en geniet van alles dat Kikker Rik haar biedt.

Moeder 3 jarige dochter