Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Inspecteren

Jezelf ontdekken

 

 

 

 

Vanaf nu heeft Kikker Rik een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Kindje op komst?

Ben je zwanger of net bevallen? Gefeliciteerd!

De zwangerschap en de eerste periode met jouw baby is een mooie tijd vol met nieuwe ervaringen. Het is ook een periode waarin je veel beslissingen neemt.

Eén daarvan is hoe je straks de zorg voor jouw baby met jouw carrière en andere bezigheden gaat combineren. Wie zorgt er voor jouw kindje wanneer je dat zelf even niet doet, hoe ga je de opvang van jouw baby regelen?

De keuze tussen kinderopvang en een oppas

Wat zijn de voordelen van professionele kinderopvang?

  • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en professioneel, vol enthousiasme en met vakkennis. Want kinderopvang is mooi en bijzonder werk.
  • Onze medewerkers worden continu geschoold, werken vanuit een pedagogisch beleid en zijn EHBO getraind.
  • Wij zorgen elke dag voor vaste en vertrouwde gezichten, ook als er vervanging nodig is door ziekte of vakantie.
  • Samen bespreken wij hoe we met je baby omgaan. Wij werken transparant en veilig. Er is een open cultuur waarbij medewerkers alert zijn op hun omgeving. Alle medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan ons overleggen en worden vervolgens continu gescreend.
  • Wij zijn alle dagen open en bieden gegarandeerde opvang.
  • Van jongs af aan ontdekt jouw kindje straks de wereld om zich heen. We bieden een plek die uitdaagt tot ontdekken en ontwikkelen. Jouw kind wordt bewust gestimuleerd om zich te ontwikkelen zodat hij of zij steeds zelfstandiger wordt.
  • Jouw kind leert omgaan en spelen met andere kinderen onder professionele begeleiding.
 
Bij Kikker Rik zorgen we voor opvang van jouw baby in een vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving. We nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken en jouw baby te leren kennen. Zo kan jouw baby rustig bij ons wennen.

En nu? Kom kijken bij Kikker Rik!

Wij denken graag met je mee over jouw opvangwensen. Maak gerust een afspraak om alvast bij ons te komen kijken. Wij leiden je met plezier vrijblijvend rond op ons kinderdagverblijf en beantwoorden al jouw vragen. We nodigen je graag uit om Kikker Rik en al onze kwaliteiten zelf te ervaren.