Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Zelf leren kiezen

Stimuleren

 

 

 

 

Vanaf nu heeft Kikker Rik een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Flexibel!

Vernieuwde Kikker Rik flexibele opvang

Wij bieden een vernieuwd flexibel opvangproduct aan, genaamd Flexibel! Hiermee kun je de opvang optimaal afstemmen op jouw wensen en behoeften. Zo kun je steeds wisselende dagen/dagdelen (maandag tot en met vrijdag) opvang aanvragen. De opvang kun je gemakkelijk zelf inplannen tot 24 uur van te voren via het Kikker Rik ouderportaal. Na inplannen zie je direct of opvang mogelijk is.

Kinderen die gebruik maken van Kikker Rik Flexibel! worden ingedeeld in de Flexgroep. Dit is een speciale groep voor de flexibele opvang. Het is een verticale groep waar kinderen van 0-4 jaar samen worden opgevangen. Er zijn 14 kindplaatsen, waarvan maximaal vijf kinderen jonger dan één jaar worden opgevangen. Bij de Flexgroep worden, net als bij onze standaard opvanggroepen, de kinderen opgevangen door een team van vaste medewerkers. Zo ervaart je kind een vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving.

De voordelen op een rij

  • Uren naar eigen behoefte van maandag tot en met vrijdag in te plannen.
  • Opvang zelf inplannen tot 24 uur van te voren (tot 6.30 uur de dag van tevoren) via het Kikker Rik ouderportaal. Na inplannen zie je direct of opvang mogelijk is.
  • Minimale afname van 11 uur per week. Uren zijn in blokken van 5,5 aaneengesloten uren op te nemen. Vervolgens kan er per uur verlengd worden.
  • Zie het tarief van Kikker Rik Flexibel hier.
  • Vast team van vertrouwde medewerkers.

 

Inschrijven

Inschrijven voor Flexibel! kan via het Kikker Rik ouderportaal. De gewenste opvang voor Kikker Rik Flexibel! kan tot 24 uur van te voren zelf worden ingepland.

 

Werkwijze Kikker Rik Flexibel!

Kinderdagverblijf Kikker Rik (0-4 jaar)

Met Kikker Rik Flexibel! kan je steeds op wisselende dagen/dagdelen gebruik maken van de opvang en de gewenste opvang tot 24 uur van tevoren zelf via ons Kikker Rik ouderportaal inplannen. Je weet dan direct of er opvangmogelijkheden voor het gewenste moment beschikbaar zijn. Het voordeel van flexibele opvang is dat je de opvang precies af kunt stemmen op jouw wensen en behoeften.

Opvanguren

Flexibele opvang kan alle werkdagen van de week worden afgenomen. De opvang wordt afgenomen met een minimum van 5½ aaneengesloten uren per keer. Vervolgens kan er per uur verlengd worden. Je kunt dus bijvoorbeeld 5½, 6½, of 7½ uur en langer opvang afnemen.

Opvangkosten

Het uurtarief van Kikker Rik Flexibel! vind je bij de tarieven.

De minimale afname per maand is 47,6 uur. Dit komt overeen met een minimale urenafname van 11 uur per week. Wanneer je meer dan 47,6 uur opvang in de maand hebt afgenomen worden de meer uren extra gefactureerd. Wanneer je minder dan 47,6 uur opvang in de maand hebt afgenomen vervalt het recht op de overige uren.

Ouders komen afhankelijk van de eigen situatie in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Een deel van de brutokosten voor de kinderopvang kun je vergoed krijgen in de vorm van kinderopvangtoeslag. Op de website van de Belastingdienst kun je een berekening maken van de kinderopvangtoeslag die je zult ontvangen. Wanneer je deze toeslag aftrekt van jouw opvangkosten, dan weet je welk resterend bedrag je zult moet betalen voor de opvang.

Via de kostencalculator kun je jouw nettokosten ook eenvoudig berekenen.

Aanvragen opvang

Via het Kikker Rik ouderportaal kan je de gewenste opvang zelf inplannen tot 24 uur van tevoren. Op werkdagen is tot 06.30 uur de dag van tevoren via het Kikker Rik ouderportaal de opvang dus in te plannen. Je weet dan direct of er opvangmogelijkheden voor het gewenste moment beschikbaar zijn. Onze reguliere openingstijden zijn van 07.30 tot 18.30 uur.

Opvanggroep met een vast team van vertrouwde medewerkers

Je kind wordt ingedeeld in de Flexgroep, waar een vast team van vertrouwde medewerkers de beste opvang voor je kind bieden. Dit is een speciale groep voor flexibele opvang met maximaal 14 kindplaatsen. Het is een verticale groep. Dat betekent dat hier kinderen van 0-4 jaar gezamenlijk worden opgevangen. In deze groep kunnen maximaal 5 kinderen jonger dan één jaar zitten.

Opvang

Je kunt de gewenste opvang zelf tot 24 uur van tevoren via het Kikker Rik ouderportaal inplannen. Op basis van de beschikbaarheid die van tevoren ingepland kan worden, zie je direct of er opvangmogelijkheden voor het gewenste moment beschikbaar zijn.

Afzeggen/ruilen

Je kunt de opvang tot 24 uur van tevoren annuleren, dus tot 06.30 uur de dag van tevoren.

Rondleiding aanvragen of inschrijven?

Een rondleiding aanvragen kan je aanvragen via onze website, door een e-mail te sturen naar info@kikkerrik.nl of via het telefoonnummer: 035 – 628 14 10.

Inschrijven voor Kikker Rik Flexibel! kan via onze website. De afdeling kindplanning neemt dan contact met je op.