Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Elkaar vertrouwen

Even dagdromen

 

 

 

 

Vanaf nu heeft Kikker Rik een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

18 Maart 2020 - Vanaf zondag 15 maart zijn er opgelegde overheidsmaatregelen ten aanzien van het coronavirus, waardoor alle kinderopvanglocaties tot en met 6 april gesloten is en uitsluitend open is voor de kinderen van ouders in cruciale beroepsgroepen. Deze ouders kunnen een beroep doen op onze noodopvang. Voor alle anderen ouders is onze kinderopvang gesloten.

Opvang voor kinderen van ouders in cruciale beroepsgroepen
Vanaf maandag 16 maart verzorgen wij uitsluitend opvang voor kinderen waarvan ouders een cruciaal beroep uitoefenen. Wij volgen hier de regel dat wij kinderen opvang bieden waarvan minimaal één ouder werkzaam is in de cruciale sector. Hierbij is het dringende verzoek aan ouders om indien mogelijk, zelf voor opvang te zorgen voor hun kind.De opvang zullen wij op minder locaties kunnen verzorgen. Hierdoor kan het zijn dat wij kinderen op een alternatieve locatie opvangen. De andere locaties zijn gesloten. Ouders zijn hierover geïnformeerd. 

  • Kinderdagverblijf: Voor de kinderen die wel naar de opvang mogen komen zullen wij gedurende de gebruikelijke openingstijden open zijn.  
  • BSO: Wij bieden opvang aan gedurende de uren zoals dit gebruikelijk is tijdens schoolgaande weken (VSO en BSO). De scholen  worden geacht om  opvang tijdens lestijden te bieden  voor kinderen van ouders in cruciale beroepsgroepen. We halen  deze kinderen op van de scholen.  

We doen ons uiterste best om zo goed mogelijke kinderopvang te bieden voor ouders in cruciale beroepsgroepen en volgen vanzelfsprekend alle adviezen van de GGD, het RIVM en de Rijksoverheid.Klik hier voor meer informatie over onder andere veelgestelde vragen coronavirus en kinderopvang.

Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de kans op besmetting zo gering mogelijk te houden. Wij hopen op begrip voor deze uitzonderlijke situatie.