Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Elkaar vertrouwen

Even dagdromen

Vernieuwde Kikker Rik flexibele opvang en verlengde opvang

Sinds 2 oktober biedt Kikker Rik een vernieuwd flexibel opvangproduct genaamd Super Flexibel. Kikker Rik vindt het belangrijk ouders te ontzorgen, zo ook de ouder die gebruik maakt van flexibele opvang.

Flexibele opvang betekent dat je steeds wisselende dagen/dagdelen gebruik maakt van de opvang. Je kunt alle dagen van de week afnemen. Door deze vernieuwde flexibele opvangsoort met de naam, Super Flexibel, kun je de opvang optimaal afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Kikker Rik Super Flexibel Vernieuwde flexibele opvang 2017Via het Kikker Rik ouderportaal kun je de opvang zelf inplannen tot 24 uur van tevoren. Je weet dan direct of er opvangmogelijkheden voor het gewenste moment beschikbaar zijn.

Op 2 oktober zijn wij gestart met deze speciale flexibele opvangsoort. Deze opvang bieden wij aan op een stamgroep voor maximaal 14 kinderen van 0-4 jaar. Op deze groep worden, net als bij onze standaard opvanggroepen, de kinderen opgevangen door een team van vaste medewerkers zodat ook op deze groep je kind een vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving ervaart.

De voordelen op een rij:

  • Ruime openingstijden van 7.00-19.00 uur.
  • Uren naar eigen behoefte in de werkweek in te plannen.
  • Minimale urenafname 11 uur per week. Uren zijn in blokken van 5,5 aaneengesloten uren op te nemen. Vervolgens kan er per uur verlengd worden.
  • Op werkdagen tot 6.30 uur de dag van tevoren, via het Kikker Rik ouderportaal zelf in plannen.
  • Aantrekkelijk uurtarief van € 8,25.

Inschrijven

Inschrijven voor Super Flexibel gaat via het Kikker Rik ouderportaal . De gewenste opvang voor Super Flexibel kan tot 24 uur van tevoren zelf worden ingepland. Je weet dan direct of er opvangmogelijkheden voor het gewenste moment beschikbaar zijn.

Verlengde opvang

Sommige ouders hebben behoefte aan ruimere openingstijden dan onze huidige openingstijden (07.30 tot 18.30 uur). Indien je behoefte hebt om jouw kind vroeger te brengen of te later te kunnen ophalen, dan kun je gebruik maken van verlengde opvang:

- Vroege opvang (vanaf 07.00 uur tot 18.30 uur)
- Late opvang (vanaf 07.30 tot 19.00 uur)