Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

 

 

 

 

Vanaf nu heeft Kikker Rik een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Zelfstandigheid

Buiten spelen

Het belang van je mening

Kikker Rik streeft naar een optimale uitvoering van de dienstverlening aan jou en je kind. Je mag erop vertrouwen dat je kind in goede handen is bij Kikker Rik. Als ouder(s)/verzorger(s) bekijk je Kikker Rik van een andere kant dan de werknemers van de organisatie. Hierdoor kan het zijn dat je zeer waardevolle suggesties kunt doen om onze dienstverlening te optimaliseren. Wanneer je hierover een idee hebt, vragen wij je jouw ideeën en suggesties in het formulier aan te geven.

Zoals eerder aangegeven streeft Kikker Rik naar kwalitatief goede opvang voor je kind. Helaas kan het toch een enkele keer voorkomen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wanneer dit zich voordoet zouden wij je willen vragen dit zo snel mogelijk bij ons te melden. Wij zijn je zeer dankbaar wanneer je ons zou willen helpen door het geven van je mening. Dit kan ons helpen waar nodig ons beleid aan te scherpen, waardoor de organisatie samen met jou een vertrouwde omgeving kan blijven bieden aan je kind(eren).

Klachtenprocedure

Indien je een opmerking hebt over de opvang en je komt er met de betrokken locatie niet uit verwijzen wij je naar de klachtenprocedure.