Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Samen spelen

Proberen

Kinderopvang Kikker Rik
Banckertlaan 132b
1215 RH Hilversum
T. 035 6281410

Contactpersoon:
Sandra van Berkel

Contactformulier

Openingstijden
7:30 - 18:30
Halve dag opvang
7:30 - 13:15 of 12.45-18.30
Verlengde opvang
mogelijk m.i.v. 2 oktober 2017
van 7:00 tot 19:00 uur

LRK nummer: 114690777
InspectierapportMijn Kikker Rikfnt

Locatie kinderdagverblijf Kikker Rik

Bij Kikker Rik wordt je kind opgevangen met leeftijdsgenootjes. Wij bieden opvang in aparte baby-, dreumes- en peutergroepen. Hierdoor kunnen alle kinderen op hun eigen ontwikkelingsniveau worden begeleid. Bij de babygroep is er volledige aandacht voor de verzorging van de allerjongsten. Zij verblijven in alle rust en kunnen hun eigen slaap- en voedingsritme volgen. De ondernemende dreumesen hebben alle ruimte om zich te ontwikkelen. De peuters worden extra uitgedaagd met onze Peuterclub. Een speciaal programma voor de peuters die toe zijn aan iets extra's. Ook buiten zijn er speciaal ingerichte buitenruimtes voor de verschillende leeftijden

  Sandra van Berkel
 

Sandra is locatiehoofd van Kinderopvang Kikker Rik. Zij stuurt het team van enthousiaste en actieve medewerkers aan.

 

 

 

Kinderen die gebruik maken van Kikker Rik Super Flexibel! worden ingedeeld in de Flexgroep. Dit is een speciale groep voor de flexibele opvang. Het is een verticale groep waar kinderen van 0-4 jaar samen worden opgevangen. Er zijn 14 kindplaatsen, waarvan maximaal vijf kinderen jonger dan één jaar worden opgevangen. Bij de Flexgroep worden, net als bij onze standaard opvanggroepen, de kinderen opgevangen door een team van vaste medewerkers. Zo ervaart je kind een vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving.

Route

Onze kinderen zwaaien ons lachend uit als we ze naar Kikker Rik brengen en we halen ze lachend op. De begeleiding is nuchter en behandelt onze kinderen zoals wij dat zelf ook doen. Ze denken mee als dat nodig is en zijn zeer flexibel met ad hoc verzoeken. De kinderen hebben binnen alle ruimte om te spelen en ook buiten is het voor hen een feest. Het is er altijd schoon en mooi ruim vormgegeven. Wij zijn fan!

Ouder kinderdagverblijf

Kikker Rik is een super fijne opvang met de liefste en leukste juffen die je je maar kunt wensen voor je kinderen. Onze dochter gaat met veel plezier naar Kikker Rik en geniet van alles dat Kikker Rik haar biedt.

Moeder 3 jarige dochter