Facebook Kikker Rik  Instagram Kikker Rik  YouTube Kikker Rik  Linkedin Kikker Rik

Elkaar vertrouwen

Even dagdromen

Wonderland Kinderopvang Directeur Paula 300x300Paula Bernsen, directeur Wonderland groepWie smelt er niet voor de glimlach van een kind? Zo begon mijn sollicitatiebrief bij Wonderland Kinderopvang. Inmiddels al 13 jaar later werk ik nog steeds met passie in de kinderopvang. In die jaren kwamen er verschillende functies voorbij maar steeds bij dezelfde organisatie.

In mijn periode als pedagogisch medewerker ontdekte ik wat ik belangrijk vind in de beleving van de kinderen op de opvang. Vanaf januari 2016 heb ik de eer om directeur te zijn van onze organisatie.

Wij vormen met de Wonderland Groep een groep met meerdere kinderopvangorganisaties: Kinderopvang Baarn, Wonderland Kinderopvang, PetitPetit Kinderopvang, Kinderopvang Kikker Rik, Pinkeltjesland en ZorgBSO de Vrije Vogel.

“Wonderland geeft kinderen de ruimte” is onze merkbelofte. Dit geldt voor de kinderen maar uiteraard ook voor de medewerkers. Wij werken zo decentraal mogelijk om zo de dienstverlening zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op de wensen van de kinderen en ouders. Tegelijk geeft dit de medewerkers de kans om ‘iets van henzelf’ te kunnen toevoegen aan de organisatie. Met meer dan 200 enthousiaste medewerkers zet ik mij iedere dag in voor de kwaliteit waar wij voor staan.

Samen met mijn man Robin en drie kinderen Pepijn (5), Flore (4) en Imme (2) vorm ik een vrolijk en energiek gezin.

Blogs

Pedagogisch: Als het belang van de ouder en het ki...
17 juli 2017 11:33Pedagogisch: Als het belang van de ouder en het kind niet hetzelfde zijn….

Een nieuwe ouder belt naar de kindplanning. Moeder vertelt dat ze opvang voor haar baby’tje zoekt voor een halve dag opvang per week. Kindplanning regelt alles keurig met ouder en licht vervolgens de locatiemanager in. Je hoort de locatiemanager aa  ... 

Nieuwe medewerkers werf je zo…..!
07 juli 2017 11:33Nieuwe medewerkers werf je zo…..!

Aan de hand van mijn vorige blog over het werven van medewerkers kreeg ik een aantal reacties. Want het dilemma is wel duidelijk maar wat is de oplossing? Dat is eigenlijk nog veel interessanter natuurlijk. De meest gestelde vraag aan de hand van de   ... 

Meer blogs